Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Pastaprodukter/Pastarätter
  4. Pasta, lång
  5. Spaghetti Glutenfr
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Pastaprodukter/Pastarätter/
  4. Pasta, lång/
  5. Spaghetti Glutenfr

Spaghetti Glutenfr

Barilla

Spaghetti Glutenfri från Barilla är en lång pasta på rismjöl och majs. Denna glutenfria spaghettipasta är tillverkad på ett sådant sätt att den för med sig samma goda smak och härliga al dente-konsistens som vanlig pasta. Därför kan den användas precis som vanligt i rätter där Spaghetti önskas. Detta är en naturligt glutenfri pasta med majs- och rismjöl. Ett bra och gott alternativ för de matgäster som önskar eller behöver äta glutenfritt.

Storlek

400gram

Spaghetti Glutenfr

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: vitt majsmjöl (60%), gult majsmjöl (29,5%), brunt rismjöl (10%), vatten, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1540 kJ
Energi363 kcal
Fett1.5 g
- Varav mättat fett0.7 g
Kolhydrat79.6 g
- Varav sockerarter0.6 g
Protein6.9 g
Fiber1.7 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 730 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Italien

Företag

Barilla Sverige AB

Org.nr: 556518-4503

Kontakt

Box 6722

133 85 Stockholm

Tel: 08-470 76 00

info@wasabrod.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Spaghetti Glutenfr

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Spaghetti Glutenfr?

I en portion på 100g finns det 6.9g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Spaghetti Glutenfr?

Per 100g portion innehåller Spaghetti Glutenfr 79.6g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.

←Tillbaka till Produkter