Spaghetti Glutenfri från Barilla är en lång pasta på rismjöl och majs. Denna glutenfria spaghettipasta är tillverkad på ett sådant sätt att den för med sig samma goda smak och härliga al dente-konsistens som vanlig pasta. Därför kan den användas precis som vanligt i rätter där Spaghetti önskas. Detta är en naturligt glutenfri pasta med majs- och rismjöl. Ett bra och gott alternativ för de matgäster som önskar eller behöver äta glutenfritt.
Storlek
400gram
Ingredienser: vitt majsmjöl (60%), gult majsmjöl (29,5%), brunt rismjöl (10%), vatten, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1540 kJ |
Energi | 363 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 79.6 g |
- Varav sockerarter | 0.6 g |
Protein | 6.9 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 6.9g protein.
Per 100g portion innehåller Spaghetti Glutenfr 79.6g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.