Storlek
1000gram

Fullkornsdurumvete / Vatten Kan innehålla spår av sojabönor.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1466 kJ |
| Energi | 347 kcal |
| Fett | 2.5 g |
| - Varav mättat fett | 0.5 g |
| Kolhydrat | 64 g |
| - Varav sockerarter | 3.5 g |
| Protein | 13 g |
| Fiber | 8 g |
| Järn | 2.9 mg |
| Fosfor | 315 mg |
| Magnesium | 90 mg |
| Zink | 2.5 mg |
Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet upp till 450 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 25°C
Total hållbarhet
Upp till 450 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Spaghetti Fullkorn 64g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.
Spaghetti Fullkorn innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Spaghetti Fullkorn innehålla spår av följande allergener: senap och sojabönor.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .