Spagetti, som betyder snöre på italienska, är en följsam pasta som elegant fångar upp såsen när den viras runt en gaffel. En klassiker till köttfärssås, carbonara, vongole och skaldjur. Vår ekologiska pasta är tillverkad i Italien på 100% durumvete semolina, som är den inre delen av vetekärnan.
Storlek
5000gram
INGREDIENSER: durumVETE semolina* (EU/icke EU) *ekologisk ingrediens Kan innehålla spår av SOJABÖNOR och SENAP
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1508 kJ |
Energi | 356 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 72 g |
- Varav sockerarter | 3 g |
Protein | 12 g |
Salt | 0 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Italien
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Spaghetti EKO 72g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Spaghetti EKO innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Spaghetti EKO innehålla spår av följande allergener: sojabönor och senap.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.