Papardelle Emiliane Chef från Barilla är en bred pasta med ägg. Papardellepasta är en bandpasta som är bredare och lyxigare än Tagliatelle till upplevelsen, och som ger en sensationell presentation vid servering. Den är speciellt framtagen för restauranger och storkök samt är en durumvetepasta tillverkad av noggrant utvald semolina och ägg från frigående höns inomhus. Lång pasta passar lika bra till lätta och tunna såser, som mer tjockare och matigare rätter. Denna kvalitetspasta håller väl för all typ av kokning och varmhållning, utan att tappa spänst och smak.
Storlek
1000gram
Durumvete och ägg (23,9%). Kan innehålla spår av sojabönor och senap.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1569 kJ |
Energi | 371 kcal |
Fett | 5 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 65 g |
- Varav sockerarter | 3 g |
Protein | 14.5 g |
Fiber | 4 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 510 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 510 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 14.5g protein.
Per 100g portion innehåller Papardelle 65g kolhydrater tillsammans med 5g fett.
Papardelle innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Papardelle innehålla spår av följande allergener: sojabönor och senap.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .