Pasta Tortiglioni från Barilla är en ihålig pasta utan ägg vars ursprung är från Neapel, Italien. Tortiglioni pasta är en durumvetepasta med många fördelar i ett och samma paket. Pastarörens räfflor är utformade för att plocka upp smaker och såser. Det här är en kort pasta, som gör sig perfekt i sådant som soppor, sallader och gratänger. Men det är också en durumpasta som med sin större storlek och estetiska diagonala svarvning blir ett perfekt val när presentationen ska vara extra snygg. Tortiglioni är ett bra val för storkök och restauranger där samma goda resultat och spänst är ett måste, varje gång.
Storlek
5000gram
Durumvete och vatten. Kan innehålla spår av sojabönor och senap.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1521 kJ |
Energi | 359 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 71.2 g |
- Varav sockerarter | 3.5 g |
Protein | 12.5 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet upp till 960 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 25°C
Total hållbarhet
Upp till 960 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 12.5g protein.
Per 100g portion innehåller Tortiglioni 71.2g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Tortiglioni innehåller följande allergener: vete och spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Tortiglioni innehålla spår av följande allergener: sojabönor och senap.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .