Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Pastaprodukter/Pastarätter
  4. Pasta, korta
  5. Gnocchi
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Pastaprodukter/Pastarätter/
  4. Pasta, korta/
  5. Gnocchi

Gnocchi

Sysco Classic

Gnocchi eller snäckpasta som den också kallas, passar bra till tjockare såser som ragu eller bolognese tack vare sin skålform. Pastan är tillverkad i Italien på 100% durumvete semolina, som är den inre delen av vetekärnan.

Storlek

5000gram

Gnocchi

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: DurumVETE semolina (ursprung: EU/Icke-EU) (100 %). Kan innehålla spår av SOJABÖNOR och SENAP

Allergeninformation för Gnocchi

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Sojabönor(Kan innehålla)
Senap(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1502 kJ
Energi354 kcal
Fett1.3 g
- Varav mättat fett0.3 g
Kolhydrat72 g
- Varav sockerarter3.2 g
Protein12 g
Salt0 g
Fiber3.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.

0

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Italien

Företag

Menigo Foodservice AB

Org.nr: 556044-4647

Kontakt

Arenavägen 61, Box 10013

121 26 Stockholm

Tel: 08-722 10 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Gnocchi

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Gnocchi?

I en portion på 100g finns det 12g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Gnocchi?

Per 100g portion innehåller Gnocchi 72g kolhydrater tillsammans med 1.3g fett.

Allergener

Innehåller Gnocchi några allergener?

Gnocchi innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Gnocchi?

På grund av tillverkningsprocessen kan Gnocchi innehålla spår av följande allergener: sojabönor och senap.

Vem kan jag kontakta angående Gnocchi?

Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter