Saltå Kvarns Fusilli är tillverkad av 100 % durumvete. Durumvete är den bästa sorten om man vill ha en riktigt god pasta med den rätta spänsten. Saltå Kvarns pasta tillverkas på traditionellt vis med formar av brons och långa torktider vid låga temperaturer. Det gör pastan extra smakrik och spänstig och gör att den tål varmhållning särskilt bra.
Storlek
5000gram
Ingredienser Ekologiskt mjöl av durumVETE* *KRAV-certifierad ekologisk ingrediens KAN INNEHÅLLA SPÅR AV SOJA OCH SENAP
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1500 kJ |
Energi | 360 kcal |
Fett | 1.7 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 72 g |
- Varav sockerarter | 3 g |
Protein | 9.9 g |
Salt | 0.01 g |
Fiber | 4.3 g |
Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 1095 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 1095 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Saltå Kvarn AB
Org.nr: 556539-6966
I en portion på 100g finns det 9.9g protein.
Per 100g portion innehåller Fusilli KRAV 72g kolhydrater tillsammans med 1.7g fett.
Fusilli KRAV innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Fusilli KRAV innehålla spår av följande allergener: sojabönor och senap.
Du kan kontakta Saltå Kvarn AB på följande sätt: Telefon: 08-551 508 00. E-post: info@saltakvarn.se. Adress: Saltå, 153 91 Järna.