Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Pastaprodukter/Pastarätter
  4. Pasta, korta
  5. Fusilli Glutenfri
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Pastaprodukter/Pastarätter/
  4. Pasta, korta/
  5. Fusilli Glutenfri

Fusilli Glutenfri

Barilla

Pasta Fusilli Glutenfri från Barilla är en skruvpasta med majs- och rismjöl som bas. Ingredienserna är valda med omsorg och pastan innehåller gul och vit majs samt brunt ris. Detta ger naturligt glutenfria pastaskruvar som kan njutas av alla som vill äta glutenfritt. Denna fusillipasta har samma goda al dente-konsistens som vanlig skruvpasta och kan därför användas på samma sätt och i samma typ av recept. Den lekfulla spiralformen fångar lätt upp alla såser och kan användas i både varma och kalla rätter.

Storlek

400gram

Fusilli Glutenfri

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

vitt majsmjöl (60%), gult majsmjöl (29,5%), brunt rismjöl (10%), vatten, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1540 kJ
Energi363 kcal
Fett1.5 g
- Varav mättat fett0.7 g
Kolhydrat79.6 g
- Varav sockerarter0.6 g
Protein6.9 g
Fiber1.7 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 730 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Italien

Företag

Barilla Sverige AB

Org.nr: 556518-4503

Kontakt

Box 6722

133 85 Stockholm

Tel: 08-470 76 00

info@wasabrod.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Fusilli Glutenfri

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Fusilli Glutenfri?

I en portion på 100g finns det 6.9g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Fusilli Glutenfri?

Per 100g portion innehåller Fusilli Glutenfri 79.6g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.

←Tillbaka till Produkter