Pasta Fusilli Glutenfri från Barilla är en skruvpasta med majs- och rismjöl som bas. Ingredienserna är valda med omsorg och pastan innehåller gul och vit majs samt brunt ris. Detta ger naturligt glutenfria pastaskruvar som kan njutas av alla som vill äta glutenfritt. Denna fusillipasta har samma goda al dente-konsistens som vanlig skruvpasta och kan därför användas på samma sätt och i samma typ av recept. Den lekfulla spiralformen fångar lätt upp alla såser och kan användas i både varma och kalla rätter.
Storlek
400gram
vitt majsmjöl (60%), gult majsmjöl (29,5%), brunt rismjöl (10%), vatten, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1540 kJ |
Energi | 363 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 79.6 g |
- Varav sockerarter | 0.6 g |
Protein | 6.9 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 6.9g protein.
Per 100g portion innehåller Fusilli Glutenfri 79.6g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.