Pasta Cellentani från Barilla är en skruvpasta utan ägg med en karaktäristisk lockig form som är både lekfull och estetiskt tilltalande. Ytan är porös och räfflad och mitten är ihålig, vilket blir ett perfekt val för sådant som tomatsås, pastasallader och ragu. Dessa pastaskruvar är gjorda av durumvetepasta av kvalitet ämnade för den höga standard som krävs i restaurang- och storkök. Den särskilda tillverkningsprocessen ger en durumpasta med bra absorptionsförmåga som inte tappar sin al dente-känsla.
Storlek
5000gram
Durumvete och vatten. Kan innehålla spår av sojabönor och senap.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1521 kJ |
Energi | 359 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 71.2 g |
- Varav sockerarter | 3.5 g |
Protein | 12.5 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet upp till 960 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 25°C
Total hållbarhet
Upp till 960 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 12.5g protein.
Per 100g portion innehåller Cellentani 71.2g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Cellentani innehåller följande allergener: vete och spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Cellentani innehålla spår av följande allergener: sojabönor och senap.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .