Pasta Penne Rigate Glutenfri från Barilla är en av Italiens mest älskade pastasorter i ett nytt glutenfritt utförande. Det är en räfflad pasta som har samma klassiska textur och smak som vanlig pennepasta. Men pasta med majs- och rismjöl ger en naturligt glutenfri pasta som även de som vill undvika gluten kan njuta av. Glutenfri penne används på samma sätt som vanlig penne i alla rätter där kort räfflad pasta passar bra.
Storlek
400gram
vitt majsmjöl (60%), gult majsmjöl (29,5%), brunt rismjöl (10%), vatten, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1540 kJ |
Energi | 363 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 79.6 g |
- Varav sockerarter | 0.6 g |
Protein | 6.9 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 6.9g protein.
Per 100g portion innehåller 79.6g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.