Färskpremium pasta - Tortelloni con Formaggi är pastaknyten fyllda med Ricotta, Emmenthal, Edamer och Gorgonzola. Pastadegen innehåller 6 färska ägg. Koktid: 5 minuter
Storlek
1000gram
INGREDIENSER: Pasta 54%: VETEmjöl, ÄGG 30%, durumVETEmjöl. Fyllning (46 %): ricottaOST 24 % (VASSLE, MJÖLK), ströbröd ( mjukt VETEmjöl, salt, jäst), solrosolja, VASSLEPULVER (från MJÖLK), mager OST 7 %, edamerOST 4 %, emmentalerOST 4 %, stärkelse, riven OST 3 %, gorgonzolaOST 2%, salt, naturliga aromer (MJÖLK), jästextrakt. Producerad i en fabrik som även hanterar NÖTTER; SELLERI, SKALDJUR, FISK och BLÖTDJUR.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där blötdjur, fisk, kräftdjur, nötter och selleri hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1325 kJ |
Energi | 315 kcal |
Fett | 10.5 g |
- Varav mättat fett | 3 g |
Kolhydrat | 42.5 g |
- Varav sockerarter | 4.8 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.3 g |
Förvaras i 5°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Tortelloni Ost 42.5g kolhydrater tillsammans med 10.5g fett.
Tortelloni Ost innehåller följande allergener: mjölk, vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Tortelloni Ost innehålla spår av följande allergener: blötdjur, fisk, kräftdjur, nötter och selleri.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.