Färskpremium pasta - Tortellini alla Carne är pastaknyten fyllda med fläsk - och oxkött. Pastadegen innehåller 6 färska ägg per kilo. Koktid: 5 minuter
Storlek
1000gram
INGREDIENSER: Pasta 60 %: VETEmjöl, ÄGG 30%, durumVETEmjöl, Fyllning 40 %: fläskkött 57%, ströbröd (mjukt VETEmjöl, salt, jäst), mortadellakorv (fläskkött, salt, aromer), VASSLEpulver (från MJÖLK), salt, naturliga aromer (innehåller MJÖLK), nötkött 1%, riven OST, kryddor. Producerad i en fabrik som även hanterar NÖTTER, SELLERI, KRÄFTDJUR, FISK och BLÖTDJUR.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där blötdjur, fisk, kräftdjur, nötter och selleri hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1110 kJ |
Energi | 262 kcal |
Fett | 5 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 3.1 g |
Protein | 11.5 g |
Salt | 1.2 g |
Förvaras i 5°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 11.5g protein.
Per 100g portion innehåller Tortellini Kött 42g kolhydrater tillsammans med 5g fett.
Tortellini Kött innehåller följande allergener: mjölk, vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Tortellini Kött innehålla spår av följande allergener: blötdjur, fisk, kräftdjur, nötter och selleri.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.