Färskpremium pasta - Ravioli con Funghi är pastaknyten fyllda med Karl- Johansvamp och champinjoner. Pastadegen innehåller 6 färska ägg per kilo. Koktid: 5 minuter
Storlek
1000gram
Pasta 51%: VETEmjöl, ÄGG 30%, durumVETEmjöl. Fyllning 49%: ricottaOST (VASSLE, MJÖLK), potatispulver, solrosolja, karljohanssvamp(och besläktade svampsorter) 7%, VASSLEpulver, vatten, hårdOST, lök, torkade champinjoner (Agaricus bisporus) 2%, salt, vitt vin, naturliga aromer (innehåller MJÖLK), persilja, jästextrakt, kryddor. Producerad i en fabrik som även hanterar NÖTTER, SELLERI, KRÄFTDJUR, FISK och BLÖTDJUR.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där blötdjur, fisk, kräftdjur, nötter och selleri hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1091 kJ |
Energi | 259 kcal |
Fett | 7 g |
- Varav mättat fett | 3.1 g |
Kolhydrat | 37.5 g |
- Varav sockerarter | 3.3 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.3 g |
Förvaras i 5°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Ravioli Svamp 37.5g kolhydrater tillsammans med 7g fett.
Ravioli Svamp innehåller följande allergener: mjölk, vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Ravioli Svamp innehålla spår av följande allergener: blötdjur, fisk, kräftdjur, nötter och selleri.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.