Rana Cappelletti, färsk äggpasta med fyllning av lufttorkad skinka och ost, med en koktid på 1 minut. Passar med olivolja och parmesan, pesto eller tomatsås.
Storlek
1000gram
Pasta 66%: VETEmjöl, ÄGG 30%, durumVETEmjöl. Fyllning 34%: fläskkött, VASSLEpulver, ströbröd (mjukt VETEmjöl, salt, jäst), mortadellakorv (fläskkött, salt, naturliga aromer), lufttorkad skinka 11 % (fläskkött, salt), salt, naturliga aromer (innehåller MJÖLK), hårdOST, nötkött, kryddor. Producerad i en fabrik som även hanterar, NÖTTER, SELLERI, KRÄFTDJUR, FISK, BLÖTDJUR
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där blötdjur, fisk, kräftdjur, nötter och selleri hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1149 kJ |
Energi | 272 kcal |
Fett | 6 g |
- Varav mättat fett | 2.3 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 3.7 g |
Protein | 11.5 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaras i 5°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 11.5g protein.
Per 100g portion innehåller Cappelletti Prosciutto 42g kolhydrater tillsammans med 6g fett.
Cappelletti Prosciutto innehåller följande allergener: mjölk, vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Cappelletti Prosciutto innehålla spår av följande allergener: blötdjur, fisk, kräftdjur, nötter och selleri.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.