Rigatoni Romani från Barilla är en relativt kort pasta utan ägg tillverkad av finaste durumvetepasta. Ytan är räfflad och mitten är ihålig för att på så sätt kunna plocka upp alla såser den serveras med. Rigatonipasta gör sig extra bra till såser med större bitar eftersom utrymmet inuti ger gott om plats. Denna durumpasta passar lika bra till eleganta rätter som enklare vardagsmat. Den goda kvalitén gör den också optimerad för restaurang och storkök eftersom den både kan express-, dubbelkokas och varmhållas, utan att förlora sin spänst och smak.
Storlek
1000gram
Durumvete och vatten. Kan innehålla spår av sojabönor och senap.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1521 kJ |
Energi | 359 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 70.2 g |
- Varav sockerarter | 3.5 g |
Protein | 13.5 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 960 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 960 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 13.5g protein.
Per 100g portion innehåller Rigatoni Romani 70.2g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Rigatoni Romani innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Rigatoni Romani innehålla spår av följande allergener: sojabönor och senap.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .