Äggnudlar med lång, fast form och hög värmetålighet, vilket gör dem idealiska för wok. Äggnudlar används över hela asien och passar utmärkt till de flesta asiatiska nudelrätter, oavsett om du föredrar kinesisk, vietnamesisk eller thai style. Santa Maria Egg Noodles är lätta att tillaga. • Äggnudlar idealiska för wok, asiatiska nudelrätter och soppor • Lätta att tillaga
Storlek
6000gram
VETEMJÖL, ÄGGPULVER (3%), salt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1521 kJ |
Energi | 364 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 72 g |
- Varav sockerarter | 1.8 g |
Protein | 13 g |
Salt | 0.5 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Kina
Företag
Santa Maria AB
Org.nr: 556047-5658
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Asian Egg Noodles 72g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Asian Egg Noodles innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg och vete.
Asian Egg Noodles tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Santa Maria AB på följande sätt: Telefon: 031-67 42 00. E-post: productdata@santamaria.se. Adress: Box 63, 431 21 Mölndal.