Kung Markattas ekologiska ekologiska Äggnudlar är gjorda på ekologisk vete, durumvete och färska ägg. Vetenudlar är perfekta till de flesta asiatiska rätter.
Storlek
3000gram
VETE**(63%), DURUMVETE**(27%), färska ÄGG**(10%). **= Ekologisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 371 kcal |
Energi | 1572 kJ |
Kolhydrat | 74 g |
- Varav sockerarter | 2.7 g |
Fiber | 2.6 g |
Fett | 2.1 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Protein | 13 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Midsona Sverige AB
Org.nr: 556420-6646
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Äggnudlar 74g kolhydrater tillsammans med 2.1g fett.
Äggnudlar innehåller följande allergener: ägg och spannmål som innehåller gluten.
Äggnudlar tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Midsona Sverige AB på följande sätt: Telefon: 040-660 20 40. E-post: info@midsona.se. Adress: Box 50577, 202 15 Malmö.