Glutenfria Lasagneplattor från Barilla ger nya möjligheter för lasagne i ugn som alla kan njuta av. Med lasagnelager tillverkade av 100 % naturligt glutenfri pasta kan de som vill äta glutenfritt också njuta av den goda smaken och al dente-konsistensen hos alla typer av recept på pasta i ugn. Pastaplattorna är tillverkade på mjöl av majs och ris. Du använder glutenfria lasagneplattor på samma sätt som de vanliga.
Storlek
250gram
Ingredienser: vitt majsmjöl (60%), gult majsmjöl (29,5%), brunt rismjöl (10%), vatten, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1540 kJ |
Energi | 363 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 79.6 g |
- Varav sockerarter | 0.6 g |
Protein | 6.9 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 6.9g protein.
Per 100g portion innehåller Lasagne Glutenfri 79.6g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.