Lasagneplattor från Barillas Emiliane Chef är kvalitetspasta tillverkad av durumvetepasta med ägg. Dessa pastaplattor är specifikt framtagna för restauranger och storkök utav noggrant utvald durumvetesemolina och färska ägg från frigående höns inomhus. Kvalitén ger lasagnelager som är porösa till ytan, goda i smaken och med en spänstig konsistens. I tillverkningen var man noga med att skapa en äggpasta som framhäver och harmoniserar med rätten som den serveras med. Därför lämpar sig dessa lasagneplattor lika väl för alla sorters pasta i ugn och är lika rätt till både kött, vegetariskt samt fisk och skaldjur.
Storlek
500gram
DURUMVETE, ÄGG (19,36%). Kan innehålla spår av sojabönor och senap.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1554 kJ |
Energi | 367 kcal |
Fett | 4 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 67.3 g |
- Varav sockerarter | 3 g |
Protein | 14 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet upp till 600 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 25°C
Total hållbarhet
Upp till 600 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Lasagne 67.3g kolhydrater tillsammans med 4g fett.
Lasagne innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Lasagne innehålla spår av följande allergener: sojabönor och senap.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .