Detta glutenfria ströbröd passar perfekt för att exempelvis dryga ut färsen eller bullarna med. Extra bra med glutenfritt för att kunna tilltala fler gäster men samtidigt är det ingen större skillnad i smak. Används till panering, till köttbullar, till vissa potatisrätter, till sockerkaksformar för att smeten inte ska fastna och även som ingrediens i vissa bakverk m.m.
Storlek
500gram
Majs, socker, ris, salt emulgeringsmedel (solroslecithin). Allergener: kan innehålla spår av SOJA.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1598 kJ |
Energi | 377 kcal |
Fett | 1.2 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 82 g |
- Varav sockerarter | 5 g |
Protein | 8 g |
Salt | 1.8 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Haugen-Gruppen AB
Org.nr: 556481-5800
I en portion på 100g finns det 8g protein.
Per 100g portion innehåller Ströbröd glutenfritt 82g kolhydrater tillsammans med 1.2g fett.
Ströbröd glutenfritt är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Ströbröd glutenfritt innehålla spår av sojabönor.
Du kan kontakta Haugen-Gruppen AB på följande sätt: Telefon: 011-362900. E-post: info@haugen-gruppen.se. Adress: Box 185, 601 03 Norrköping.