Vårt glutenfria ströbröd/skorpmjöl är tillverkat av nygräddat, glutenfritt bröd som torkats. Smaken är mild, strukturen krispig och färgen gyllene.
Storlek
200gram
VETEstärkelse/hvedestivelse (max 2 mg gluten/100 g), laktosreducerat skumMJÖLKspulver/skummetMÆLKspulver/skummetMELKpulver, vegetabilisk olja (raps), krossat/knust psylliumfröskal/psylliumfrøskall, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel (guarkärnmjöl/guargummi/guarkjernemel), salt, oligosfruktos, torrjäst/tørrgær.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1550 kJ |
Energi | 370 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 82 g |
- Varav sockerarter | 4 g |
Protein | 0.5 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 4 g |
Förvaras i 10°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Österrike
Företag
Abdon Food AB
Org.nr: 556049-8403
I en portion på 100g finns det 0.5g protein.
Per 100g portion innehåller Ströbröd 82g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Ströbröd innehåller följande allergener: mjölk och vete.
Ströbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Abdon Food AB på följande sätt: Telefon: 042-29 51 00. E-post: info@finax.se. Adress: Box 15023, 250 15 Helsingborg.