Storlek
150gram
Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Ingredienser: Glutenfri VETEstärkelse, palmolja, socker, skumMJÖLKspulver, jäst, förtjockningsmedel(guarkärnmjöl, hydroxipropylmetylcellulosa), bakpulver (glykonsyradeltalakton, natriumbikarbonat), salt, kardemumma (0,5%), mineralämne (järn), vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, B6, folsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1663 kJ |
Energi | 394 kcal |
Fett | 6 g |
- Varav mättat fett | 2.9 g |
Kolhydrat | 78 g |
- Varav sockerarter | 12 g |
Protein | 4.9 g |
Fiber | 4 g |
Folsyra | 30 µg |
Järn | 5.1 mg |
Kalcium | 330 mg |
Vitamin B6 | 0.21 mg |
Niacin | 2.4 mg |
Riboflavin | 0.21 mg |
Tiamin | 0.17 mg |
Förvaras i 10°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Semper AB
Org.nr: 556037-5668
I en portion på 100g finns det 4.9g protein.
Per 100g portion innehåller Skorpor Glutenfria 78g kolhydrater tillsammans med 6g fett.
Skorpor Glutenfria innehåller följande allergener: mjölk och vete.
Skorpor Glutenfria tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Semper AB på följande sätt: Telefon: 08-505 931 00. E-post: info@semper.se. Adress: Box 1101, 172 22 Sundbyberg.