Storlek
360gram
Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. SE/NO/DK Ingredienser: Vetestärkelse/hvete-/hvedestivelse, skummjölks-/skummetmelk- /skummetmælkspulver, fiber av sockerbeta/sukkerroer, socker/sukker, jäst/gjær/gær, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel (E412, E464), vegetabiliskt margarin (veg. fett/fedt, vatten/vann/vand, emulgeringsmedel/emulgator (E471), salt, surhetsreglerande medel/middel (citronsyra), aromämne/aroma), bakpulver (E575, E500), salt, mineralämne (järn), vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, B6, folsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 72 g |
- Varav sockerarter | 6 g |
Protein | 6 g |
Fiber | 8 g |
Folsyra | 40 µg |
Järn | 8 mg |
Kalcium | 240 mg |
Vitamin B6 | 0.3 mg |
Niacin | 4 mg |
Riboflavin | 0.4 mg |
Tiamin | 0.4 mg |
Förvaras i 10°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Semper AB
Org.nr: 556037-5668
I en portion på 100g finns det 6g protein.
Per 100g portion innehåller Knäckebröd 72g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Knäckebröd innehåller följande allergener: mjölk och vete.
Knäckebröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Semper AB på följande sätt: Telefon: 08-505 931 00. E-post: info@semper.se. Adress: Box 1101, 172 22 Sundbyberg.