Storlek
160gram
Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Ingredienser: Glutenfri VETEstärkelse, majsstärkelse, socker, vegetabiliskt olja (palm, raps), skumMJÖLKsspulver, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), bakpulver (natriumbikarbonat), salt, arom. Kan innehålla spår av ägg, nötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1983 kJ |
Energi | 472 kcal |
Fett | 17 g |
- Varav mättat fett | 5.1 g |
Kolhydrat | 76 g |
- Varav sockerarter | 19 g |
Protein | 3.1 g |
Förvaras i 10°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Semper AB
Org.nr: 556037-5668
I en portion på 100g finns det 3.1g protein.
Per 100g portion innehåller Kex Glutenfria 76g kolhydrater tillsammans med 17g fett.
Kex Glutenfria innehåller följande allergener: mjölk och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kex Glutenfria innehålla spår av följande allergener: nötter och ägg.
Du kan kontakta Semper AB på följande sätt: Telefon: 08-505 931 00. E-post: info@semper.se. Adress: Box 1101, 172 22 Sundbyberg.