Med Finax glutenfria Havrebrödmix bakar man bröd med smak av havre. Alla torra ingredienser finns i förpackningen, även jästen, så det enda du behöver tillsätta är vatten. Bakresultatet blir härliga, smakrika havrebullar eller baguetter med vacker färg och struktur.
Storlek
900gram

Ingredienser: VETEstärkelse (glutenfri, max 2 mg gluten/100 g), HAVREgryn (glutenfria) 10%, skumMJÖLKspulver, krossat psylliumfröskal, glutenfritt surdegspulver (rismjöl och starterkultur), socker, salt, torrjäst, mjölbehandlingsmedel [VETEstärkelse (glutenfri, max 2 mg gluten/100 g), enzym (amylas)].
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, mjölk och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1430 kJ |
| Energi | 340 kcal |
| Fett | 1 g |
| - Varav mättat fett | 0.5 g |
| Kolhydrat | 77 g |
| - Varav sockerarter | 4 g |
| Protein | 4 g |
| Salt | 1.6 g |
| Fiber | 4 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Abdon Food AB
Org.nr: 556049-8403
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Per 100g portion innehåller Glutenfri Havrebrödmix 77g kolhydrater tillsammans med 1g fett.
Glutenfri Havrebrödmix innehåller följande allergener: havre, mjölk och vete.
Glutenfri Havrebrödmix tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Abdon Food AB på följande sätt: Telefon: 042-29 51 00. E-post: info@finax.se. Adress: Box 15023, 250 15 Helsingborg.