Schär Foccacia är ett glutenfritt italienskt bröd med rosmarin. Bakad med 27% naturlig surdeg och olivolja. Den innovativa förpackningen i kombination med egenskaperna hos surdegen håller brödet saftigare längre. Garnera foccaciabrödet med ditt favoritpålägg, grädda en stund i ugnen och njut av en nybakad och egengjord italiensk foccacia. Skivorna kan även läggas i brödrosten. Kan ätas direkt eller frysas in. Fri från gluten, vete och laktos. Utan tillsats av mjölk, ägg och konserveringsmedel. Vegetarisk. Vegansk.
Storlek
200gram
Surdeg 27% (rismjöl/-mel, vatten/vann/vand), majsstärkelse/-stivelse, vatten/vann/vand, majsmjöl/-mel, extra jungfruolivolja/ekstra jomfruolivenolie 5%, vegetabilisk/vegetabiliskt fiber (psyllium), rismjöl/-mel, risstärkelse/-stivelse, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel: hydroxipropylmetylcellulosa; dextros, solrosolja/solsikkeolie 2,2%, SOJAPROTEIN, jäst/gær, havssalt/havsalt, rosmarin 0,2%, naturliga aromer.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 253 kcal |
Energi | 1064 kJ |
Fett | 6.1 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 4.1 g |
Protein | 3.8 g |
Salt | 1.3 g |
Förvaras i 10°C till 22°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 22°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Arvid Nordquist HAB
Org.nr: 556007-7868
I en portion på 100g finns det 3.8g protein.
Per 100g portion innehåller Focaccia - glutenfri 42g kolhydrater tillsammans med 6.1g fett.
Focaccia - glutenfri innehåller allergenet sojabönor.
Focaccia - glutenfri tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arvid Nordquist HAB på följande sätt: Telefon: 08-799 18 00. E-post: info@arvidnordquist.se . Adress: Box 1285, 171 25 Solna.