Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Nutritionsprod. med tillstånd (SLV)
  4. Nutritionsprodukter med tillstånd (SLV)
  5. Focaccia - glutenfri
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Nutritionsprod. med tillstånd (SLV)/
  4. Nutritionsprodukter med tillstånd (SLV)/
  5. Focaccia - glutenfri

Focaccia - glutenfri

SCHÄR

Schär Foccacia är ett glutenfritt italienskt bröd med rosmarin. Bakad med 27% naturlig surdeg och olivolja. Den innovativa förpackningen i kombination med egenskaperna hos surdegen håller brödet saftigare längre. Garnera foccaciabrödet med ditt favoritpålägg, grädda en stund i ugnen och njut av en nybakad och egengjord italiensk foccacia. Skivorna kan även läggas i brödrosten. Kan ätas direkt eller frysas in. Fri från gluten, vete och laktos. Utan tillsats av mjölk, ägg och konserveringsmedel. Vegetarisk. Vegansk.

Storlek

200gram

Focaccia - glutenfri

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Surdeg 27% (rismjöl/-mel, vatten/vann/vand), majsstärkelse/-stivelse, vatten/vann/vand, majsmjöl/-mel, extra jungfruolivolja/ekstra jomfruolivenolie 5%, vegetabilisk/vegetabiliskt fiber (psyllium), rismjöl/-mel, risstärkelse/-stivelse, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel: hydroxipropylmetylcellulosa; dextros, solrosolja/solsikkeolie 2,2%, SOJAPROTEIN, jäst/gær, havssalt/havsalt, rosmarin 0,2%, naturliga aromer.

Allergeninformation för Focaccia - glutenfri

Sojabönor(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi253 kcal
Energi1064 kJ
Fett6.1 g
- Varav mättat fett0.8 g
Kolhydrat42 g
- Varav sockerarter4.1 g
Protein3.8 g
Salt1.3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 10°C till 22°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.

Förvaringstemperatur

10°C till 22°C

Total hållbarhet

Upp till 120 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Italien

Företag

Arvid Nordquist HAB

Org.nr: 556007-7868

Kontakt

Box 1285

171 25 Solna

Tel: 08-799 18 00

info@arvidnordquist.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Focaccia - glutenfri

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Focaccia - glutenfri?

I en portion på 100g finns det 3.8g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Focaccia - glutenfri?

Per 100g portion innehåller Focaccia - glutenfri 42g kolhydrater tillsammans med 6.1g fett.

Allergener

Innehåller Focaccia - glutenfri några allergener?

Focaccia - glutenfri innehåller allergenet sojabönor.

Vilka allergener kan finnas i spår i Focaccia - glutenfri?

Focaccia - glutenfri tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Focaccia - glutenfri?

Du kan kontakta Arvid Nordquist HAB på följande sätt: Telefon: 08-799 18 00. E-post: info@arvidnordquist.se . Adress: Box 1285, 171 25 Solna.

←Tillbaka till Produkter