Schär Färskt Bröd Vital är ett saftigt och glutenfritt skivat mörkt bröd med högt fiberinnehåll. Bakad med naturlig surdeg, linfrön, sorghummjöl, quinoa, solrosfrön och kastanjemjöl. Den innovativa förpackningen i kombination med egenskaperna hos surdegen håller brödet saftigare längre. Brödet kan ätas direkt, rostas eller frysas in. Fri från gluten, vete och laktos. Utan tillsats av mjölk, ägg och konserveringsmedel. Vegetarisk. Vegansk. Denna produkt har fått Monash University Low FODMAP-programcertifiering.
Storlek
350gram
vatten/vann/vand, majsstärkelse/stivelse, surdeg 14% (rismjöl/mel, vatten/vann/vand), rismjöl/mel, linfrö 5,5%, solrosfrö/solsikkekerner 5,5%, vegetabilisk/vegetabilskt fiber (psyllium), fullkornsrismjöl/-mel 3,2%, jäst/gær, quinoamjöl/-mel 2,5%, solrosolja/solsikkeolie, sorghummjöl/-mel 2,2%, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel: hydroxipropylmethylcellulose; naturlig arom, joderat salt (salt, kaliumjodid), kastanjemjöl/-mel 0,7%, fullkornshirsmjöl/-mel, syra/syre: kalciumcitrat. Kan innehålla spår av SOJA, LUPIN och SENAP / Kan indeholde spor af SOJA, LUPIN og SENNEP.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där lupin, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 257 kcal |
Energi | 1076 kJ |
Fett | 7.7 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 37 g |
- Varav sockerarter | 2.9 g |
Fiber | 9.5 g |
Protein | 4.6 g |
Salt | 1 g |
Kalcium | 138 mg |
Förvaras i 10°C till 22°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 22°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Arvid Nordquist HAB
Org.nr: 556007-7868
I en portion på 100g finns det 4.6g protein.
Per 100g portion innehåller Färskt Bröd Vital 37g kolhydrater tillsammans med 7.7g fett.
Färskt Bröd Vital är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Färskt Bröd Vital innehålla spår av följande allergener: lupin, senap och sojabönor.
Du kan kontakta Arvid Nordquist HAB på följande sätt: Telefon: 08-799 18 00. E-post: info@arvidnordquist.se . Adress: Box 1285, 171 25 Solna.