Schär Färskt Bröd Flerkorn är ett saftigt och glutenfritt skivat flerkornsbröd med högt fiberinnehåll. Bakad med naturlig surdeg, hirsmjöl, quinoa, linfrö, solrosfrön och vallmofrön. Den innovativa förpackningen i kombination med egenskaperna hos surdegen håller brödet saftigare längre. Brödet kan ätas direkt, rostas eller frysas in. Fri från gluten, vete och laktos. Utan tillsats av mjölk, ägg och konserveringsmedel. Vegetarisk. Denna produkt har fått Monash University Low FODMAP-programcertifiering.
Storlek
300gram
majsstärkelse/-stivelse, vatten/vann/vand, surdeg 14% (rismjöl/-mel, vatten/vann/vand), risstärkelse/-stivelse, vegetabilisk/vegetabiliskt fiber (psyllium), rissirap/-sirup, solrosolja/solsikkeolie, SOJAFLINGOR/SOYAFLAK/SOJAFLAGER solrosfrö/solsikkekerner 2,1%, hirsmjöl/-mel 2%, linfrö 1,9%, förtjockningsmedel/ fortykningsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; quinoamjöl/-mel 1,3%, jäst/gær, rismjöl/-mel 1,3%, SOJAPROTEIN, SOJAKLI/-klid, jodiserat salt (salt, kaliumjodid), vallmofrö 0,6%, chiafrö (Salvia hispanica) 0,6%, honung. Kan innehålla spår av LUPIN, SESAM och SENAP / Kan indeholde spor af LUPIN, SESAM ogSENNEP.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där lupin, senap och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1044 kJ |
Energi | 249 kcal |
Fett | 6.6 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 38 g |
- Varav sockerarter | 4.1 g |
Protein | 4.5 g |
Salt | 0.97 g |
Fiber | 9.9 g |
Förvaras i 10°C till 22°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 22°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Arvid Nordquist HAB
Org.nr: 556007-7868
I en portion på 100g finns det 4.5g protein.
Per 100g portion innehåller Färskt Bröd Flerkorn 38g kolhydrater tillsammans med 6.6g fett.
Färskt Bröd Flerkorn innehåller allergenet sojabönor.
På grund av tillverkningsprocessen kan Färskt Bröd Flerkorn innehålla spår av följande allergener: lupin, senap och sesamfrön.
Du kan kontakta Arvid Nordquist HAB på följande sätt: Telefon: 08-799 18 00. E-post: info@arvidnordquist.se . Adress: Box 1285, 171 25 Solna.