Schär Crackers är tunna och spröda ugnsbakade salta kex som är helt glutenfria. Goda att äta precis som de är, som snacks eller som tillbehör till ostbrickan. Perfekt storlek att ha med sig i väskan eller på picknicken. Innehåller fibrer. Fri från gluten, vete och laktos. Utan tillsats av mjölk, ägg och konserveringsmedel. Denna produkt har fått Monash University Low FODMAP-programcertifiering.
Storlek
210gram
Majsstärkelse, mjöl (majs, soja), vegetabiliskt margarin [vegetabiliska fetter och oljor (palm, palmkärn, kokos, raps i varierande proportioner), vatten, salt, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror, smakämnen], maltodextrin, rissirap, modifierad tapiokastärkelse, modifierad majsstärkelse, salt, jäst, förtjockningsmedel: guargummi, hydroxipropylmetylcellulose, bakpulver: kaliumtartrat, ammoniumvätekarbonat, natriumvätekarbonat, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror, naturliga smakämnen.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 439 kcal |
Energi | 1849 kJ |
Fett | 12.4 g |
- Varav mättat fett | 7.1 g |
Kolhydrat | 79 g |
- Varav sockerarter | 5.2 g |
Fiber | 4.4 g |
Protein | 3.3 g |
Salt | 2 g |
Förvaras i 10°C till 22°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 22°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Arvid Nordquist HAB
Org.nr: 556007-7868
I en portion på 100g finns det 3.3g protein.
Per 100g portion innehåller Crackers 79g kolhydrater tillsammans med 12.4g fett.
Crackers innehåller allergenet sojabönor.
Crackers tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arvid Nordquist HAB på följande sätt: Telefon: 08-799 18 00. E-post: info@arvidnordquist.se . Adress: Box 1285, 171 25 Solna.