Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Nutritionsprod. med tillstånd (SLV)
  4. Nutritionsprodukter med tillstånd (SLV)
  5. Ciabatta
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Nutritionsprod. med tillstånd (SLV)/
  4. Nutritionsprodukter med tillstånd (SLV)/
  5. Ciabatta

Ciabatta

SCHÄR

Schär Ciabatta är saftiga och glutenfria italienska frallor med högt fiberinnehåll. Bakad med 12% naturlig surdeg. Den innovativa förpackningen i kombination med egenskaperna hos surdegen håller ciabattan saftigare längre. Grädda brödet i ugnen cirka 10 minuter och njut sedan av en väldoftande ciabatta. Kan ätas direkt eller frysas in. Fri från gluten, vete och laktos. Utan tillsats av mjölk, ägg och konserveringsmedel. Vegetarisk. Vegansk. Denna produkt har fått Monash University Low FODMAP-programcertifiering.

Storlek

200gram

Ciabatta

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

majsstärkelse/-stivelse, vatten/vann, surdeg 12% (rismjöl, vatten/vann), majsmjöl, rismjöl, vegetabilisk/vegetabilsk fiber (psyllium), förtjockningsmedel/fortykningsmiddel: hydroxipropylmetylcellulose; SOJAPROTEIN, solrosolja/ solsikkeolie, gjær/jäst, extra jungfruolivolja/ekstra jomfruolivenolie 0,9%, salt, syra/syre: citronsyra, vinsyra. Kan innehålla spår av LUPIN, SENAP och SESAM. / Kan indeholde spor af LUPIN, SENNEP og SESAM.

Allergeninformation för Ciabatta

Sojabönor(Innehåller)
Lupin(Kan innehålla)
Senap(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där lupin, senap och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi230 kcal
Energi969 kJ
Fett3.3 g
- Varav mättat fett0.6 g
Kolhydrat42 g
- Varav sockerarter3.9 g
Fiber6.8 g
Protein4.6 g
Salt1.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 10°C till 22°C för optimal hållbarhet upp till 150 dagar.

Förvaringstemperatur

10°C till 22°C

Total hållbarhet

Upp till 150 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Spanien

Företag

Arvid Nordquist HAB

Org.nr: 556007-7868

Kontakt

Box 1285

171 25 Solna

Tel: 08-799 18 00

info@arvidnordquist.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Ciabatta

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Ciabatta?

I en portion på 100g finns det 4.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Ciabatta?

Per 100g portion innehåller Ciabatta 42g kolhydrater tillsammans med 3.3g fett.

Allergener

Innehåller Ciabatta några allergener?

Ciabatta innehåller allergenet sojabönor.

Vilka allergener kan finnas i spår i Ciabatta?

På grund av tillverkningsprocessen kan Ciabatta innehålla spår av följande allergener: lupin, senap och sesamfrön.

Vem kan jag kontakta angående Ciabatta?

Du kan kontakta Arvid Nordquist HAB på följande sätt: Telefon: 08-799 18 00. E-post: info@arvidnordquist.se . Adress: Box 1285, 171 25 Solna.

←Tillbaka till Produkter