Siktat vetemjöl med mjuk proteinkvalitet, högt falltal och låg utmalningsgrad. Användningsområden: Sockerkaka, småbröd och där volymkraven är måttliga.
Storlek
10000gram
VETEmjöl, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 340 kcal |
Fett | 1.6 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 70 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0 g |
Fiber | 3.5 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Cerealia
Org.nr: 556017-2222
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Vetemjöl Konditori K&N 70g kolhydrater tillsammans med 1.6g fett.
Vetemjöl Konditori K&N innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Vetemjöl Konditori K&N tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.