Vetemjöl Konditori K&N

NordMills

Siktat vetemjöl med mjuk proteinkvalitet, högt falltal och låg utmalningsgrad. Användningsområden: Sockerkaka, småbröd och där volymkraven är måttliga.

Storlek

10000gram

Vetemjöl Konditori K&N

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEmjöl, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

Allergeninformation för Vetemjöl Konditori K&N

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1450 kJ
Energi340 kcal
Fett1.6 g
- Varav mättat fett0.4 g
Kolhydrat70 g
- Varav sockerarter0.3 g
Protein10 g
Salt0 g
Fiber3.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

15°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Lantmännen Cerealia

Org.nr: 556017-2222

Kontakt

Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92

102 25 Stockholm

Tel: 08-519 787 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Vetemjöl Konditori K&N

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Vetemjöl Konditori K&N?

I en portion på 100g finns det 10g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Vetemjöl Konditori K&N?

Per 100g portion innehåller Vetemjöl Konditori K&N 70g kolhydrater tillsammans med 1.6g fett.

Allergener

Innehåller Vetemjöl Konditori K&N några allergener?

Vetemjöl Konditori K&N innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Vetemjöl Konditori K&N?

Vetemjöl Konditori K&N tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Vetemjöl Konditori K&N?

Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.