Ett starkt och lättanvänt ekologiskt basmjöl med en proteinhalt strax under 13%. Mjölet består till största del av vårvete, och vårvetet är endast av sorten Qvarna, som är känd för att ha riktigt goda bakegenskaper.
Ekologiskt ljust siktat valsmalet mjöl av vete, vetemalt
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1467 kJ |
Energi | 351 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 62 g |
- Varav sockerarter | 1.6 g |
Protein | 12.8 g |
Salt | 0 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Warbro Kvarn AB
Org.nr: 556743-4336
I en portion på 100g finns det 12.8g protein.
Per 100g portion innehåller Vetemjöl Bageri KRAV 62g kolhydrater tillsammans med 2g fett.