Saltå Vetemjöl bageri är ett siktat mjöl av vete som malts på soderkvarn, ett malverk som har valsar av sten. Mjölet har en hög utmalning, drygt tre fjärdedelar av vetekornet ingår. Det gör mjölet extra mustigt och aromrikt.
Storlek
10000gram
iNGREDIENSER VETEmjöl*, maltmjöl av KORN* (0,1%) *KRAV-certifierad ekologisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 1.6 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 72 g |
- Varav sockerarter | 1.6 g |
Protein | 9 g |
Salt | 0.01 g |
Fiber | 3.6 g |
Fosfor | 111 mg |
Förvaras i högst 22°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 22°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Saltå Kvarn AB
Org.nr: 556539-6966
I en portion på 100g finns det 9g protein.
Per 100g portion innehåller Vetemjöl bageri 72g kolhydrater tillsammans med 1.6g fett.
Vetemjöl bageri innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Vetemjöl bageri tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Saltå Kvarn AB på följande sätt: Telefon: 08-551 508 00. E-post: info@saltakvarn.se. Adress: Saltå, 153 91 Järna.