Saltå vetemjöl är ett siktat mjöl av vete som malts på våra stenkvarnar. Mjölet har en hög utmalningsgrad, drygt tre fjärdedelar av vetekornet ingår. Ett mustigt, aromrikt mjöl som ger extra goda bullar och bröd.
Storlek
10000gram
Ingredienser Ekologiskt VETEmjöl*, maltmjöl av KORN* *KRAV-ekologisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 1.9 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 72 g |
- Varav sockerarter | 1.6 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 0.01 g |
Fiber | 3.6 g |
Fosfor | 111 mg |
Förvaras i högst 22°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 22°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Saltå Kvarn AB
Org.nr: 556539-6966
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Vetemjöl 72g kolhydrater tillsammans med 1.9g fett.
Vetemjöl innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Vetemjöl tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Saltå Kvarn AB på följande sätt: Telefon: 08-551 508 00. E-post: info@saltakvarn.se. Adress: Saltå, 153 91 Järna.