Använd Knorr Roux som redning i grundsåser som velouté och bechamel men också till soppor, grytor, stuvningar. En klassisk toppredning gjord på en fett- och mjölblandning, tillsätts när det kokar, lite i taget under omrörning till önskad konsistens. Är värme-stabil.
Storlek
1000gram
VETEMJÖL, palmfett. Kan innehålla RÅG, KORN och HAVRE.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2400 kJ |
Energi | 580 kcal |
Fett | 40 g |
- Varav mättat fett | 30 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 6 g |
Salt | 0.01 g |
Fiber | 2.5 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Unilever Food Solutions Sverige
Org.nr: 556011-6146
I en portion på 100g finns det 6g protein.
Per 100g portion innehåller Roux ljus redning 46g kolhydrater tillsammans med 40g fett.
Roux ljus redning innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Roux ljus redning tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Unilever Food Solutions Sverige på följande sätt: Telefon: 08-619 95 00. E-post: ufssupport.se@unilever.com. Adress: Postboks 706, DK-2770 Kastrup.