Använd kärnvetemjöl till matlagning och bakning. Vårt ekologiska vetemjöl produceras i Skåne av svenska vetekärnor av högsta kvalitet. Det passar extra bra till bakning av ljust matbröd, kaffebröd, pajer och kakor samt till redning av såser och stuvningar. Förpackningen innehåller 5 kilo. Finns i fler förpackningsstorlekar.
Storlek
5000gram

Kärnvetemjöl*, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ekologisk råvara.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 1450 kJ | 
| Energi | 350 kcal | 
| Fett | 1.5 g | 
| - Varav mättat fett | 0.3 g | 
| Kolhydrat | 71 g | 
| - Varav sockerarter | 1.6 g | 
| Protein | 8.5 g | 
| Salt | 0.0007 g | 
| Fiber | 3.1 g | 
Förvaras i 8°C till 22°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
8°C till 22°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Kärnvetemjöl Ekologisk 71g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Kärnvetemjöl Ekologisk innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
Kärnvetemjöl Ekologisk tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.