Använd ekologiskt vetemjöl till matlagning och bakning. Vårt vetemjöl produceras ekologiskt i Skåne av svenska vetekärnor av högsta kvalitet. Det passar extra bra till bakning av ljust matbröd, kaffebröd, pajer och kakor samt till redning av såser och stuvningar. Förpackningen innehåller 2 kilo. Finns i fler förpackningsstorlekar.
Storlek
2000gram
KärnVETEMJÖL*, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). * = ekologisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 71 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Kärnvetemjöl Ekologisk 71g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Kärnvetemjöl Ekologisk innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
Kärnvetemjöl Ekologisk tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.