Skapa utsökta bakverk och maträtter med vetemjöl. Mjölet produceras i Skåne från svensk vetekärnor av högsta kvalitet och är särskilt lämpligt för bakning av ljust matbröd, kaffebröd, pajer och kakor, samt för redning av såser och stuvningar. Förpackningen innehåller 2 kilo mjöl, vilket gör den till ett praktiskt och pålitligt inslag i de flesta kök.
Storlek
2000gram
KärnVETEMJÖL mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 71 g |
- Varav sockerarter | 1.6 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Kärnvetemjöl 71g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Kärnvetemjöl innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
Kärnvetemjöl tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.