Använd kärnvetemjöl till matlagning och bakning. Vårt vetemjöl produceras i Skåne av svenska vetekärnor av högsta kvalitet. Det passar extra bra till bakning av ljust matbröd, kaffebröd, pajer och kakor samt till redning av såser och stuvningar. Förpackningen innehåller 15 kilo. Finns i fler förpackningsstorlekar.
Storlek
15000gram
KärnVETEMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 71 g |
- Varav sockerarter | 1.6 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Kärnvetemjöl 71g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Kärnvetemjöl innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
Kärnvetemjöl tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.