En komplett blandning för bakning av nyckelhålsmärkt fullkornsbröd. Genom sin sammansättning av helmald råg, helmald vete och siktat vete ger den en vete och siktat vete ger den en innehåller 58% fullkorn.
Storlek
10000gram
VETEmjöl, fullkornsmjöl av RÅG, fullkornsmjöl av VETE, VETEGLUTEN, salt, RÅGmalt, druvsocker, emulgeringsmedel (E 472e), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1400 kJ |
Energi | 330 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 61 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 12 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 9.4 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 305 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 305 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Cerealia
Org.nr: 556017-2222
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Gör Gott 61g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Gör Gott innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Gör Gott tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.