Mycket finmalt fullkornsmjöl av vete som innehåller kärna, skal och grodd. Valet av spannmålsråvara och den fina granulationen ger bakegenskaper som är unika för ett fullkornsvetemjöl. Användningsområden: Grahamsbröd, bräck, hålkakor, formbröd, skorpor, kex m.m. 100 % Fullkorn.
Storlek
10000gram
Fullkornsmjöl av VETE, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1430 kJ |
Energi | 340 kcal |
Fett | 2.2 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 60 g |
- Varav sockerarter | 0.6 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0 g |
Fiber | 11 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 305 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 305 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Cerealia
Org.nr: 556017-2222
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Fullkornsvete Finfint N+ 60g kolhydrater tillsammans med 2.2g fett.
Fullkornsvete Finfint N+ innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Fullkornsvete Finfint N+ tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.