Franskbrödblandning

NordMills

Komplett blandning för bakning av vitt matbröd med hög volym och bra krackelering. Produkten är lämplig för kyl- och frysdegar.

Storlek

10000gram

Franskbrödblandning

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEmjöl, salt, rapsolja, socker, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas).

Allergeninformation för Franskbrödblandning

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1460 kJ
Energi350 kcal
Fett2.9 g
- Varav mättat fett0.5 g
Kolhydrat67 g
- Varav sockerarter0.8 g
Protein11 g
Salt1.5 g
Fiber3.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 305 dagar.

Förvaringstemperatur

15°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 305 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Lantmännen Cerealia

Org.nr: 556017-2222

Kontakt

Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92

102 25 Stockholm

Tel: 08-519 787 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Franskbrödblandning

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Franskbrödblandning?

I en portion på 100g finns det 11g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Franskbrödblandning?

Per 100g portion innehåller Franskbrödblandning 67g kolhydrater tillsammans med 2.9g fett.

Allergener

Innehåller Franskbrödblandning några allergener?

Franskbrödblandning innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Franskbrödblandning?

Franskbrödblandning tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Franskbrödblandning?

Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.