- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Mjöl/Gryn
- Vetemjöl
- Franskbrödblandning
Franskbrödblandning
Komplett blandning för bakning av vitt matbröd med hög volym och bra krackelering. Produkten är lämplig för kyl- och frysdegar.
Storlek
10000gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
VETEmjöl, salt, rapsolja, socker, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas).
Allergeninformation för Franskbrödblandning
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1460 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 2.9 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 67 g |
- Varav sockerarter | 0.8 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 3.4 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 305 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 305 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Cerealia
Org.nr: 556017-2222
Vanliga frågor om Franskbrödblandning
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Franskbrödblandning?
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Franskbrödblandning?
Per 100g portion innehåller Franskbrödblandning 67g kolhydrater tillsammans med 2.9g fett.
Allergener
Innehåller Franskbrödblandning några allergener?
Franskbrödblandning innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Vilka allergener kan finnas i spår i Franskbrödblandning?
Franskbrödblandning tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Franskbrödblandning?
Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.