Komplett blandning för bakning av vitt matbröd med hög volym och bra krackelering. Produkten är lämplig för kyl- och frysdegar.
Storlek
10000gram
VETEmjöl, salt, rapsolja, socker, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1460 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 2.9 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 67 g |
- Varav sockerarter | 0.8 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 3.4 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 305 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 305 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Cerealia
Org.nr: 556017-2222
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Franskbrödblandning 67g kolhydrater tillsammans med 2.9g fett.
Franskbrödblandning innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Franskbrödblandning tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.