Färdig blandning för bakning av anslag och rulltårtor. Allt som behöver tillsättas är vatten och ägg. Användningsområden: Tårtbottnar, kapslar, bakelseringar, rulltårtor, socker- och pepparkakor m.m. Ingredienserna bör vara rumstempererade.
Storlek
10000gram
VETEmjöl, socker, VETEstärkelse, maltodextrin, skumMJÖLKspulver, bakpulver (E 450a, E 500, E 341), emulgeringsmedel (E 471, E 472b, E 477), VETEgluten, färgämne (E 101). Ingredienserna kan ändras, läs därför alltid ingredienslistan på förpackningen.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1600 kJ |
Energi | 380 kcal |
Fett | 3.5 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 69 g |
- Varav sockerarter | 39 g |
Protein | 16 g |
Salt | 0 g |
Fiber | 1.5 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Cerealia
Org.nr: 556017-2222
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller Blixtanslag blandning 69g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.
Blixtanslag blandning innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.
Blixtanslag blandning tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.