Saltå Kvarns biodynamiska kulturvetemjöl är ett siktat mjöl som är gjort på fyra olika kulturvetesorter. De biodynamiska kulturspannmålen som används i mjölblandningen är dinkel, dalavete, ölandsvete och jacoby borst. Saltå Kvarns kulturvetemjöl passar utmärkt att baka både matbröd och bullar på.
Storlek
10000gram
Ingredienser Ekologiskt vetemjöl** maltmjöl av korn* *KRAV-ekologisk och **Demeter-certifierad biodynamisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 1.9 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 72 g |
- Varav sockerarter | 1.5 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0.01 g |
Fiber | 3.6 g |
Tiamin | 0.2 mg |
Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Saltå Kvarn AB
Org.nr: 556539-6966
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Biodynamiskt kulturvetemjöl 72g kolhydrater tillsammans med 1.9g fett.
Biodynamiskt kulturvetemjöl innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Biodynamiskt kulturvetemjöl tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Saltå Kvarn AB på följande sätt: Telefon: 08-551 508 00. E-post: info@saltakvarn.se. Adress: Saltå, 153 91 Järna.