Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Mjöl/Gryn
  4. Rågmjöl
  5. Sportmjöl Råg
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Mjöl/Gryn/
  4. Rågmjöl/
  5. Sportmjöl Råg

Sportmjöl Råg

NordMills

Krossad råg med mjölet delvis bortsiktat.

Storlek

10000gram

Sportmjöl Råg

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Fiberrikt RÅGmjöl.

Allergeninformation för Sportmjöl Råg

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1340 kJ
Energi320 kcal
Fett2.3 g
- Varav mättat fett0.5 g
Kolhydrat58 g
- Varav sockerarter1.2 g
Protein8 g
Salt0 g
Fiber17 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 305 dagar.

Förvaringstemperatur

15°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 305 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Lantmännen Cerealia

Org.nr: 556017-2222

Kontakt

Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92

102 25 Stockholm

Tel: 08-519 787 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Sportmjöl Råg

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Sportmjöl Råg?

I en portion på 100g finns det 8g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Sportmjöl Råg?

Per 100g portion innehåller Sportmjöl Råg 58g kolhydrater tillsammans med 2.3g fett.

Allergener

Innehåller Sportmjöl Råg några allergener?

Sportmjöl Råg innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Sportmjöl Råg?

Sportmjöl Råg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Sportmjöl Råg?

Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter