Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Mjöl/Gryn
  4. Rågmjöl
  5. Råg Fullkornsmjöl KRAV
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Mjöl/Gryn/
  4. Rågmjöl/
  5. Råg Fullkornsmjöl KRAV

Råg Fullkornsmjöl KRAV

Warbro Kvarn

Detta fullkornsmjöl används med fördel till grova, saftiga bröd och ger stor och mustig smak. Råg innehåller en hel del nyttigheter, särskilt kostfiber, som är svåra att hitta någon annanstans. Eftersom rågkärnan bildar mindre gluten än vetekärnan så kan man med fördel kombinera rågmjöl med vetemjöl. Rågmjölet passar utmärkt till exempelvis knäckebröd, danskt och finskt rågbröd samt även till gröt.

Råg Fullkornsmjöl KRAV

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ekologiskt fullkornsmjöl av råg

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1350 kJ
Energi320 kcal
Fett2.5 g
- Varav mättat fett0.5 g
Kolhydrat59 g
- Varav sockerarter0.9 g
Protein8 g
Salt0 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Warbro Kvarn AB

Org.nr: 556743-4336

Kontakt

Linds Gård

640 24 Sköldinge

Tel: 0730-34 39 88

info@warbrokvarn.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Råg Fullkornsmjöl KRAV

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Råg Fullkornsmjöl KRAV?

I en portion på 100g finns det 8g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Råg Fullkornsmjöl KRAV?

Per 100g portion innehåller Råg Fullkornsmjöl KRAV 59g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.

←Tillbaka till Produkter