Vetemjöl med tämligen hög proteinhalt och anpassad mältningsgrad. Ger hög degtolerans och bra brödvolym. Användningsområden: Kaffebröd, wienerbröd, smördeg, vitt matbröd, baguetter, frukostbröd m.m.
Storlek
10000gram
VETEmjöl, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 340 kcal |
Fett | 1.6 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 68 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 12 g |
Salt | 0 g |
Fiber | 3.5 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Cerealia
Org.nr: 556017-2222
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Bagerivetemjöl Extra 68g kolhydrater tillsammans med 1.6g fett.
Bagerivetemjöl Extra innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Bagerivetemjöl Extra tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.