Saltå Kvarns rågflingor är tillverkade av svensk ekologisk råg som ångats och valsats till flingor. Hela kärnan med grodd och kli finns med, vilket gör rågflingorna rika på kostfiber. De är också en källa till magnesium, järn och zink. Rågflingor har en robust smak av råg och passar bra till gröt och i olika müsliblandningar.
Storlek
18000gram
FullkornsRÅG* som ångats och valsats till flingor *KRAV-certifierad ekologisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1350 kJ |
Energi | 320 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 61 g |
- Varav sockerarter | 2.4 g |
Protein | 9.2 g |
Salt | 0.01 g |
Fiber | 13 g |
Folsyra | 50 µg |
Järn | 2.8 mg |
Vitamin B6 | 0.35 mg |
Fosfor | 350 mg |
Kalium | 450 mg |
Magnesium | 110 mg |
Tiamin | 0.2 mg |
Zink | 2.5 mg |
Förvaras i högst 22°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 22°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Saltå Kvarn AB
Org.nr: 556539-6966
I en portion på 100g finns det 9.2g protein.
Per 100g portion innehåller Rågflingor 61g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Rågflingor innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Rågflingor tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Saltå Kvarn AB på följande sätt: Telefon: 08-551 508 00. E-post: info@saltakvarn.se. Adress: Saltå, 153 91 Järna.