Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Mjöl/Gryn
  4. Potatismjöl
  5. Redning
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Mjöl/Gryn/
  4. Potatismjöl/
  5. Redning

Redning

KOCKENS
Från Sverige

Kockens Redning kan användas till att reda av alla typer av soppor, såser, stuvningar, krämer och fruktberedningar. Redningen är en modifierad potatisstärkelse som utvecklats för att klara av de krav som ställs på en redning för restauranger och storkök. Råvaran är potatis och är odlad i Sverige. Klarar varmhållning –idealiskt för storkök/restaurang, samt tål att kyl- och fryslagras. Utmärkt att koka – bättre tålighet för värme än andra redningar. Har hög viskositet - dryg jämfört med andra stärkelser. Har en neutral i smak – påverkar inte smaken på övriga ingredienser/råvaror. Ger ingen färg - redningen blir blank och slät. Är naturligt fri från gluten.

Storlek

2500gram

Redning

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Modifierad potatisstärkelse

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1400 kJ
Energi330 kcal
Fett0.5 g
- Varav mättat fett0.5 g
Kolhydrat82 g
- Varav sockerarter0.5 g
Protein0.5 g
Salt0 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 1460 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 1460 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Culinar Sverige AB

Org.nr: 556192-5875

Kontakt

Gamla vägen 27

291 67 Kristianstad

Tel: 044-585 00

vcd@kockens.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Redning

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Redning?

I en portion på 100g finns det 0.5g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Redning?

Per 100g portion innehåller Redning 82g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.

←Tillbaka till Produkter