Kockens Redning kan användas till att reda av alla typer av soppor, såser, stuvningar, krämer och fruktberedningar. Redningen är en modifierad potatisstärkelse som utvecklats för att klara av de krav som ställs på en redning för restauranger och storkök. Råvaran är potatis och är odlad i Sverige. Klarar varmhållning –idealiskt för storkök/restaurang, samt tål att kyl- och fryslagras. Utmärkt att koka – bättre tålighet för värme än andra redningar. Har hög viskositet - dryg jämfört med andra stärkelser. Har en neutral i smak – påverkar inte smaken på övriga ingredienser/råvaror. Ger ingen färg - redningen blir blank och slät. Är naturligt fri från gluten.
Storlek
2500gram
Modifierad potatisstärkelse
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1400 kJ |
Energi | 330 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 82 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 0.5 g |
Salt | 0 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 1460 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 1460 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Culinar Sverige AB
Org.nr: 556192-5875
I en portion på 100g finns det 0.5g protein.
Per 100g portion innehåller Redning 82g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.