Maizena Tapiokastärkelse är en smak fri modifierad stärkelse, utvecklad för att reda av exempelvis rödvinssås, saftsås och fruktkompott. Färgen förblir autentisk samtidigt som sky, sås, soppa eller kompott fortsatt har ett blankt och klart utseende efter uppkok. Stärkelsens korta struktur bidrar med rätt konsistens och en behaglig munkänsla. Maizena Tapiokastärkelse är mycket syrastabil i matlagning och bildar inte heller skinn. Kan både frysas och förvaras kylt under längre perioder utan att förlora konsistens.
Storlek
2000gram
Modifierad tapiokastärkelse.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1500 kJ |
Energi | 353 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 88 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 0.5 g |
Salt | 0.03 g |
Fiber | 0 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 753 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 753 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Unilever Food Solutions Sverige
Org.nr: 556011-6146
I en portion på 100g finns det 0.5g protein.
Per 100g portion innehåller Tapioka-stärkelse 88g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.