Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Mjöl/Gryn
  4. Övrigt mjöl
  5. Tapioka-stärkelse
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Mjöl/Gryn/
  4. Övrigt mjöl/
  5. Tapioka-stärkelse

Tapioka-stärkelse

MAIZENA

Maizena Tapiokastärkelse är en smak fri modifierad stärkelse, utvecklad för att reda av exempelvis rödvinssås, saftsås och fruktkompott. Färgen förblir autentisk samtidigt som sky, sås, soppa eller kompott fortsatt har ett blankt och klart utseende efter uppkok. Stärkelsens korta struktur bidrar med rätt konsistens och en behaglig munkänsla. Maizena Tapiokastärkelse är mycket syrastabil i matlagning och bildar inte heller skinn. Kan både frysas och förvaras kylt under längre perioder utan att förlora konsistens.

Storlek

2000gram

Tapioka-stärkelse

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Modifierad tapiokastärkelse.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1500 kJ
Energi353 kcal
Fett0.5 g
- Varav mättat fett0 g
Kolhydrat88 g
- Varav sockerarter0 g
Protein0.5 g
Salt0.03 g
Fiber0 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 753 dagar.

Förvaringstemperatur

15°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 753 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Frankrike

Företag

Unilever Food Solutions Sverige

Org.nr: 556011-6146

Kontakt

Postboks 706

DK-2770 Kastrup

Tel: 08-619 95 00

ufssupport.se@unilever.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Tapioka-stärkelse

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Tapioka-stärkelse?

I en portion på 100g finns det 0.5g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Tapioka-stärkelse?

Per 100g portion innehåller Tapioka-stärkelse 88g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.

←Tillbaka till Produkter